0

Korku Burnu (Cape Fear) 22:00'de Cnbc-e'de

Published at 20:42 in , , ,

Korku Burnu

Bu akşam babamın kumandasından bir gerilim filmi öneriyoruz. 22:00'de Cnbc-e'de Korku Burnu (Cape Fear) adlı filmi seyredeceğiz.

1962 yılında aynı isimle bir roman uyarlaması olarak çekilen film orjinalinden çok daha farklı olarak 1991 yılında yeniden beyaz perdeye uyarlandı. ABD yapımı filmde 2 oscarlı ve bol ödüllü ünlü aktör Robert De Niro'ya Nick Nolte eşlik ediyor.

Hayatını hukuka adamış bir avukatın (Nick Nolte), 14 yıl önce avukatı olarak yanında durduğu ve o davada tecavüz suçuyla hapse mahkum olan suçlunun (Robert De Niro) serbest kalması ile yaşamı gerilim dolu olaylar zincirine doğru sürüklenmeye başlar. Son derece çarpıcı senaryosu ve etkiyici oyuncu performansları ile dikkat çeken film cinsellik, şiddet ve küfür içermektedir ve +16 izleyici için uygundur.

En İyi Aktör ve En İyi Yardımcı Aktris dallarında Oscar'a aday gösterilmiş bu filmin yönetmen koltuğunda ise 2007 yılında Köstebek (The Departed) filmi ile En İyi Yönetmen dalında Oscar almış olan Martin Luciano Scorsese oturuyor. Usta yönetmen, Taxi Driver, Casino, New York Çeteleri gibi hafızalardan silinmeyen önemli filmlere de imzasını atmıştır.

2 saat 8 dakika uzunluğunda ki filmin Sinemalar.com puanı 6,0 iken IMDb puanı 7,2.

Yıllar önce çekilmiş bu filmde oyuncuların eski performanslarını da yeniden hatırlama şansımız olacak.

Filmin aldığı ödülleri görmek için tıklayınız.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

Post Details

No Response to "Korku Burnu (Cape Fear) 22:00'de Cnbc-e'de"

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails