0

Çılgın Kardeşler (Brothers Grimm) 21:15'de TV8'de

Published at 20:31 in , , ,

Çılgın Kardeşler

Ocak 2008 yılında reçeteli ilaçlarını yanlış kullanması sebebiyle aramızdan ayrılan ünlü aktör Heath Ledger'ın tamamlayamadığı Dr. Parnassus (The Imaginarium Of Doctor Parnassus) isimli filminde yönetmeni Terry Gilliam imzalı masalsı bir film izleyeceğiz bu akşam 21:15'de TV8 ekranlarında.

2005 ABD-Çek Cumhuriyeti-İngiltere ortak yapımı Çılgın Kardeşler (Brothers Grimm) filminin baş rol oyuncuları arasında da Heath Ledger bulunuyor. Filmde Ledger'a Matt Damon, Monica Bellucci, Lena Headey eşlik ediyor.

Dramatik bir girişle başlayan film daha sonra girdikleri her maceradan yüzünün akıyla çıkan, köylüler arasında efsane haline gelmiş, cadı avcısı Grimm kardeşlerin komik hikayesi ile başbaşa bırakıyor bizi. 1800 lerin başı Almanyasında geçen film de işgalci Fransizların tehdidiyle gizemli bir olayı çözmek zorunda kalacak kardeşler bizleri çok fazla eğlendirecekler. Tezgah kurarak kandırdıkları köylüleri şimdi gerçek bir tehlikeden kurtarmak zorunda kalacaklar.

Filmin senaryosunun altında ise Transformers, Halka ve Çığlık 3 gibi film ve serilerin de yazarı Ehren Kruger'ın ismi bulunuyor.

Film 1 saat 54 dakika uzunluğunda ve Sinemalar.com puanı 6,4 iken IMDb puanı 5,9.

Filmle ilgili güzel bir eleştiri okumak için tıklayınız.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

Post Details

No Response to "Çılgın Kardeşler (Brothers Grimm) 21:15'de TV8'de"

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails