0

Şanslı Slevin Tv 8'de

Published at 19:19 in ,

Şanslı Slevin


Babamın kumandasından bugün yine güzle bir suç filmi izleyeceğiz ki favori aktörümün de bu film de oynaması bizim izlememiz için yeterli bir sebep: Şanslı Slevin.

“Lucky Number Slevin” 4 ödül almış ve 3 ödüle aday gösterilmiş bir film… Film, kimliğini soyguncuya kaptıran ve kötü olaylar silsilesinin birbirini kovaladığı Slevin'ın tüm bu olaylar üzerine bir de kendisini şehrin en ürkütücü iki rakip mafya liderlerinin arasında bulmasını anlatan bir konuya sahip.

Filmin kadrosu bir hayli kuvvetli. Filmde, Morgan Freeman, favori oyuncum Bruce Willis, Josh Hartnett ve Lucy Liu oynuyor.

2006 ABD, Almanya yapımı film, 1 saat 49 dk sürüyor. Imdb Puanı: 7.8

Film TV 8'de 23:30'da.

İyi seyirler.

0

21 Gram Tv 8'de

Published at 20:54 in , ,

21 Gram


Babamın kumandasından bugün değişik olaylar sonucunda birbirlerinden bağımsız olan kişilerin bir kaza sonucu karşılaşmalarını anlatan bir film izleyeceğiz. 21 Gram.

Benzeri filmlerin en iyilerinden bir iolduğu söyleniyor. Bense Oscar almış olan Çarpışma filmini tek geçerim alanında.

Filmde, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen olan ve girdiği her işte başarılı olan bir usta: Sean Penn, Halka'dan tanıdığımız Naomi Wattz ve şu anda vizyonda olan Kurt Adam filminin oyuncularından Benicio Del Toro oynuyor.

2003 ABD yapımız film 2 saat 4 dk sürüyor. İmdb Puanı: 7.9

Film, Tv 8'de 21:15'de başlayacak.

İyi seyirler.

0

Para Treni Fox'da

Published at 19:37 in ,



Babamın kumandasından bugün aksiyon komedi izleyeceğiz. Para Treni.

Kardeş kadar yakın iki polisten beyaz olanının kumar borcunu ödemesi için bir para trenini soymaya çalışmasını anlatıyor film.

Filmde aksiyon filmlerinden tanıdığımız ve blogda da pek filmine yer verdiğimiz Wesley Snipes , 2012 filminin oyuncularından Woody Harrelson ve şarkıcılığının yanı sıra iyi bir oyuncu olduğunu gösteren Jeniffer Lopez de bu filmde yer alıyor.

1995 ABD yapımı film 1 saat 56 dk sürüyor.

Film, Fox Tv'de 20:00'de başlayacak.

İyi seyirler.

0

Dört Cesur Arkadaş

Published at 20:44 in ,



Babamın bugünkü kumandasından 2002 ABD, İngiltere yapımı bir savaş filmi izleyeceğiz gibi görünüyor. Dört Cesur Arkadaş.

Bir İngiliz subayının, nişanlısıyla evlilik hayalleri kurarken orduya geri çağırılması ve çatışma esnasından orduya yabancılaşmasıyla artık bir asker olmaktan vazgeçişini ve tüm bu olanlara karşı İngiliz subayın korkaklıkla suçlanarak 3 yakın arkdaşının ona ayaz bir tüy vermesiyle başlayan olayları ve orduya geri dönemsini anlatan bir savaş filmi.

İslami ögelere olumsuz eleştirilerle yaklaşması sebebiyle izleyenlerdne çok iyi not aldığını söyleyemem. İzleyip göreceğiz.

Filmde, Kara Şövalye filminde Joker rolündeki üstün başarısıyla ancak şu anda hayatta olmayan Heath Ledger, İskelet Anahtar filminde oynayan Kate Hudson ve bir çok aksiyon filminde de izlemeye alışık olduğumuz ve en bilindik filmlerden olan Kanlı Elmas'da oynayan Djimon Hounsou oynuyor.

Film 2 saat 5 dk sürüyor. İmdb Puanı: 6.3

Film, TNT'de 21:15'de başlayacak.

İyi seyirler.

0

Sesini Duyur

Published at 20:27 in ,

Sesini Duyur



Babamın kumandasından bugün bir gençlik filmi izleyeceğiz. Sesini Duyur.

“Raise Your Voice” 1 ödül almış ve 3 ödüle aday gösterilmiş bir film… Terri adındaki genç kız müziğe tutkuyla bağlıdır. Bir gün izinsiz olarak erkek kardeşi Paul’u bir konsere götürürken trafik kazası geçirirler. Terri kurtulur ama talihsiz kardeşi Paul ölür. Terri bu acısına hem katlanmak zorundadır, hem de sevdiği şeyin yani müziğin peşinden koşmak için hayata sıkı sıkıya bağlanır.

Filmde Sürüsüne Bereket filminden hatırlayacağımız Hilary Duff , Oliver James ve 40 Yıllık Bekar filminde rol alan Kat Dennings oynuyor.

2004 ABD yapımı film, 1 saat 43 dk sürüyor. Imdb Puanı: 5.2

Film, Tv 8'de 21:15'de başlayacak.

0

Kusursuz Yabancı ve Bruce Willis

Published at 21:36 in , ,

Kusursuz Yabancı



Babamın kumandasından yine bugün güzel bir film izleyeceğimizi düşünüyorum. Fırsat bulup da bir türlü izleyemediğim üstelik her filminden büyük keyif aldığım favori aktörümün oynadığı bu filmin ismi: Kusursuz Yabancı.

Araştırmacı gazeteci Rowena Price (Halle Berry), yasak ilişki yaşayan kız arkadaşının öldürülmesinin reklam müdürü Harrison Hill’le (Bruce Willis) bağlantılı olabileceğini öğrenince, iş arkadaşı Miles Haley’nin (Giovanni Ribisi) yardımıyla, kimlik değiştirir. Bir yandan Hill’in şirketinde geçici sekreter Katherine olarak çalışırken, bir yandan da Hill’in internet üzerinden flört ettiği Veronica olur. Ancak kimlik değiştirenin sadece kendi olmadığını anlar. Olayları çzeceğini uman Ro, ne yazık ki kız arkdaşının sadece reklam müdürüyle yasak ilşkide değil, aynı zamanda başka erkeklerle de ilişkide olduğunu öğrenir ve bu erkeklerden birinin de erkek arkadaşı olduğunu anlar. Aldatılmışlık hissiyle hareket eden Ro'nun tek başınak almasıyla bazı gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkacaktır.

Filmin konusu çok ilgimi çektiğinden bu kadar ayrıntı verdim. İzlemek sabırsızlanıyorum.

Filmde, hepimizin yakından tanıdığı ve kısa zaman önce eşiyle Türkiye'yi ziyaret eden -çok kıskandığımı belirtmeliyim eşini- Burce Willis,bir çok başarılı filmde rol almış güzel yıldız Halle Berry, son yılların başarılı ve gişe rekorlu sineması Avatar'ın oyuncularından Giovanni Ribisi ve ünlü manken Heidi Klum oynuyor.

2007 ABD yapımı film, 1 saat 49 dk sürüyor. İmdp Puanı: 5.5. Daha izlemeden kesinlikle daha fazla puanı hakettiğini söyleyebilirim. :) Sanırım tamamen hayran olmamdan alıyor benden puanı.

Film Star'da 22:10'da ekranlarda olacak.

İyi seyirler.

0

Kıyamet Kodu

Published at 21:21 in ,


Babam yine televizyonda ilk kez yayınlanacak bir film buldu. Kıyamet Kodu.

Dünyanın sonu sadece bir telefon konuşması kadar uzakta. Gizli numara çevrildiğinde, dünyadaki tüm önemli kentler nükleer patlamaya maruz kalacaklar. Bu on bir numara modern kıyametin kodu.

Filmde, Karga 2 filminde başrol oynayan Vincent Pérez ve Anastasya Zavorotnyuk oynuyor.

2007 Rusya yapımı film, 1 saat 45 dk sürüyor.

Film Star'da 22:10'da ekranlarda olacak.

İyi seyirler.

0

Kaos Tv 8 'de

Published at 21:21 in , ,

Babamın kumandansından bugün süper bir aksiyon filmi izleyeceğiz. Babamın belki üçüncü defa benim ilk kez izleyeceğim film: Kaos.

Filmin konusu: Görevinden uzaklaştırılan bir dedektifin soyulan bir bankanın ele başı tarafından göreve getirlmesini istemesiyle ve aslında bankanın soyulmadığı ortaya çıkanca durumu çözme işinin bu dedektife verilmesini anlatan sürprizlerle dolu zeka dolu bir film.

Filmde, aksiyon filmlerinin usta aktörlerinden ve sayısız iyi filme imza atmış aktör Jason Statham , ben onu "Simon diyor ki" repliğiyle tanıdım ve çok başarılı buldum. Cezalandırıcı filminin asi suçlusu Wesley Snipes ve Beş Parmak isimli filmdeki başarılı performansıyla Ryan Phillippe oynuyor.

2005 ABD, İngiltere, Kanada yapımı film, 1 saat 46 dk sürüyor. İmdb Puanı: 6.4

Film, Tv 8'de 23:30. İyi seyirler.

0

V for Vandetta Fox'da

Published at 20:04 in , ,

V For Vendetta



Babamın bugünkü seçimi gerçekten çok başarılı. İzleyenlerin bana katılacağına eminim. 2006 ABD, Almanya, İngiltere yapımını bu film V for Vandetta.

Yüzyıllar boyu libarelleşmenin simgesi olan İngiltere'nin bir süreden beri, totaliter ve faşist bir şekilde yönetilmesine karşılık esrarengiz birinin bu gidişatı değiştirmeye çalışmasını anlatıyor.

Filmde, Matrix serisinin ölmez adamı Hugo Weaving ,Boleyn Kızı filminin iki güzel kızından bir olan Natalie Portman ve Harry Poter filminin oyunucusuJohn Hurt

2 saat 20 dk süren film, Fox Tv'de 21:30'da yayınlanacak.

İyi seyriler.

0

Fırtına Avcısı

Published at 21:23 in

Babamın bugünkü kumandasından izleyecek bir film olmadığından bu filme kaldığımız için izlemek durumunda kalacağımız Fırtına Avcısı.

Film, bir meteorolojistin büyüdüğü şehir olan Oklahoma'ya dönmesini ve tarihin en büyük kasırgasını önlemeye çalışmasını anlatıyor.

Filmde, Kelebek Etkisi 2 filminden hatırlayacağımız Erica Durance , vasat bir film olan Hayalet Yarışçı'daki performansıyla Nicole Eggert ve Joe Lando oynuyor.

2003 ABD yapımı film 1 saat 30 dk sürüyor.

Film KanalTürk Tv'de 22:45'de yayınlanacak.

0

Brooklyn Kanunları

Published at 21:37 in ,



Babamın kumandasından bugün bir suç filmi izleyeceğiz. Brooklyn Kanunları.

Film, üç gencin olmak istedikleri kişiler olup olamayacaklarını konu edinen bir film. Üç arkdaştan biri hukuk, diğeri postacı ve sonuncusu ise mafya olmak ister. Bu film üç arkadaşın Brooklyn’in tehlikeli sokaklarında sevgi ve sadakat kavramlarını tartışmaya açan hayat mücadelelerinin öyküsünü anlatıyor.

Filmde, Beter Böcek'teki başarılı performansıyla Alec Baldwin , Ne Yaptığını Biliyorum serisinin oyuncularından Freddie Prinze Jr., dün izlediğimiz Köpek Problemi filminin oyuncularından Scott Caan oynuyor.

2007 ABD yapımı film 1 saat 39 dk sürüyor. İmdb Puanı: 6.4. Eleştirler gayet iyi. Tavsiye edilir.

Film Tv 8'de başladı.

İyi seyirler.

0

The Dog Problem-Köpek Problemi

Published at 21:46 in

Her nasılsa sinemalar.com'da Köpeğin Derdi Beni Gerdi şeklinde çevrilmesiyle iki saattir araştırma sonucunda bulduğum filmi izmelekteyiz şimdi babamla. The Dog Problem Tv 8'de başladı.

Los Angeles’lı bir yazar olan Solo, utanç duyduğu ancak başarılı olan ilk kitabından sonra depresyona girer. Bir yıl devam ettiği psikoanaliz seansları yüzünden ayrıca da parasızdır. Son seansta terapisti kendisine bir ev hayvanı almasını önerir ve Solo, problemlerini daha da arttıran Terrier cinsi bir köpek edinir.

Eğlenceli bir komedi olan filmin oyuncuları: İsyan - Battle in Seattle filmindne hatırladığımız Jennifer Carpenter , 23 Numara filminde oynayan Lynn Collins ve Ocean's 11-12-13 serisinde rol alan Scott Caan
2006 ABD yapımı film 1 saat 28 dk sürüyor. İmdb Puanı: 6.4

İyi seyirler.

0

Kod Adı Kılıçbalığı

Published at 20:42 in ,



Bugünkü kumandamızdan babam seçimini yaptı ve muhtemelen daha evvel izlediğimiz ancak şimdi hatırlamadığım bir film olan Kod Adı Kılıçbalığı seçti.

Filmde, hacker olan bir zanlıyı kendilerine çekmeye çalışan ajanların hikayesi anlatılıyor.

Başrollerini hepimizin yakında tanıdığı ünlü sanatçılar paylaşıyor. Son filmi Metrodan Kaçış'la yaşlandıkça daha yakışıklı olmaya başlayan John Travolta, X Men serisinin aktörü Hugh Jackman ve güzel yıldız Halle Berry oynuyor.

2001 ABD yapımı film 1 saat 39 dk sürüyor. Imdb Puanı: 6.3

Film Star Tv'de 22:10'da ekranlarda olacak desem de muhakkak 22:30'da başlıyor. :)

0

Doğudan Gelen Adam Star Tv'de

Published at 19:45 in

Babamın kumandasından bugün televizyonda ilk kez yayınlanacak olan bir film izleyeceğiz. Doğudan Gelen Adam.

Filmin kahramanı Rus gizli servisinde çalışan gizli bir ajandır. Son görevi, arananlar listesinin en tepesinde bulunan bir iş birlikçiyi yakalamaktır.

Film hakkında pek bilgi yok, yorumlara da ulaşamadım. Üstelik oyuncularını da tanımıyorum. Şöyle bir göz gezdirdiğimde oyuncuların da büyük ihtimalle çevirdikleri tek film bu olmuş. Kısaca film hakkında çok bir yorumda bulunamayacağım.

2008 Rusya yapımı film 2 saat 10 dk sürüyor.

Film Star Tv'de 22:10'da ekranlarda.

İyi seyirler.

0

Sihirbaz Tv8'de

Published at 21:29 in , ,

Sihirbaz



Babamın bugünkü kumandasından Oscar’a aday gösterilmiş beş ödül adaylığı ve beş ödülü olan bir film olan “The Illusionist” Siharbaz'ı izleyeceğiz.

Benim de daha önce izlediğim ve çok beğendiğim filmin konusu şöyle: 1900’lü yılların sonunda Viyana’daki fakir bir marangozun oğlu, ait olduğu sınıfın çok üstündeki sınıftan bir kadına aşık olur. Yasak ilişki sonucunda Avusturya'yı terk eden kahramanımız 15 yıl sonra bir sihirbaz olarak geri gelir. Ancak döndüğünde eski sevgilisinin Avusturya-Macaristan veliaht prensi ile nişanlanmak üzere olduğunu öğrenir ve onu kurtarmaya çalışır.

Filmde, daha önce blogda yer alan filmlerimiz arasında da bulunan İlk Korku'nun başarılı oyuncusu Edward Norton, yine daha önce izlediğimiz ve blogda da bulunan Teksas Katliamı'nın güzel yıldızı Jessica Biel ve Hepsini Vur filminden hatırlayacağımız Paul Giamatti oynuyor.

2006 ABD, ÇekCumhuriyeti yapımı filmin İmdb Puanı: 7.7 ve 1 saat 50 dk sürüyor.

Film Tv 8 'de 22:45'de ekranlarda olacak.

İyi seyirler.

0

Şeytana Karşı -İzlenilesi Bir Dram

Published at 22:03 in



Babam bugün gece yarısı kuşağından bir film seçti. Şeytana Karşı.Babası tarafından sürekli dövülen Eric, yatılı bir okula yazıldıktan sonra babasının dayağından kurtulacağını düşünmüş ancak durumun beklediği gibi olmadığını, aslında gittiği okulun da evinden farksız, öğretmenler ve öğrenciler hatta öğrencilerin de kendi aralarında bir hiyerarşiye sahip olduğunu görür.

Andreas Wilson 1408'in de yönetmeni olan Mikael Hafström’ün yönettiği İsveç-Danimarka ortak yapımı son derece başarılı bir dram filmi.

Film hakkında yapılan eleştiriler izlenilmesi gereken harika bir film olduğu yöne hemfikir.

Tv 8'de 00:00'da başlayacak film 1 saat 55 dk sürüyor.

İyi seyirler.

0

Constantine Fox'da

Published at 22:14 in ,

Constantine



Babam bugün fantastik bir film seçti. Constantine.

Bir intihar girişimi sonrasında cehenneme gidip tekrar geri dönen ve şeytanı geldiği yere yollayarak cennetin kapısından geçmeyi hedefleyen bir dedektifin fantastik dolu macerasını konu ediniyor.

Filmde, yakışıklı aktör Keanu Reeves, Transformers'ın başarılı oyuncusu Shia LaBeouf ve Mumya serisinin bayan oyuncusu Rachel Weisz oynuyor.

2004 ABD yapımı filmin imdb puanı 6.7. Film 2 saat 1 dk sürüyor.
Filmin ikicisi 2012'de gösterime girecekmiş. Açıkcası ben izlediğimde çok beğenmemiştim. Belki de o kadar karanlık içinde geçen filmleri sevmediğimden dolayıdır. Ancak eleştiriler orta düzeyde. Reeves için izlenebilir.

Film Fox Tv'de 22:45'de ekranlarda olacak.

İyi seyirler.

0

Madalyon Star'da

Published at 22:17 in , ,

Babamın bugünkü kumandasından daha önce onun izlediği ancak benim izlemediğim bir filmi izleyeceğiz. Madalyon.

Bir kaza sonucu ölen bir polisin ki bu polis kahramanımız Jackie Chan, kutsal bir madalyın sayesinde dünayya bir hayalet olarak gelmesini ve bu madalyonu korumasını anlatan aksiyon dolu bir film.

Filmde, dövüş filmlerinin ustası Jackie Chan, Kaya filmindne tanıdığımız Claire Forlani ve Otel I filminden tanıdığımız Julian Sands oynuyor.

Film Star Tv'de 22:15 de başladı.
2003 ABD, HongKong yapımı film 1 saat 28dk sürüyor.

İyi seyirler.

0

Wyatt-Earp

Published at 21:12 in , ,

Kısa keserek şu anda 20:00'de Kanaltürkte başlamış olan bir filmi öneriyorz babamla sizlere. Wyatt-Earp

Film 3 saat 11 dk sürüyor. IMDB Puanı: 6.4

Wyatt Earp'ün gençliğinden yaşlılığına kadar hayatını anlatan bir western klasiği.

Filmde, Kevin Costler, Yarından Sonra filminin kurtarıcı babası Dennis Quaid ve Cehennem Sürüşü'nün oyuncularından Michael Madsen oynuyor.

İyi seyirler.

0

Kusursuz Kaçış Tv'de ilk...

Published at 19:33 in ,

Mükemmel Bir Kaçış



Babamın kumandasından bugün televizyonda ilk kez yayınlanacak olan 2009 ABD yapımı bir filmi izleyeceğiz. Mükemmel Bir Kaçış

Film, yeni evli bir çiftin Hawaii'ye balayına giderken arabalarına aldığı iki otostopçunun katil çıkmasını anlatıyor.

Filmde, Mavi Göle Dönüş filminin güzel yıldızı Milla Jovovich -ki bu filmde oynayan o duru güzelliğin Milla Jovovich olduğunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım-, Hitman'in başrol oyuncusu Timothy Olyphant ve Management filminin oyuncularından
Steve Zahn
oynuyor.

Film, 22:10'da Star Tv'de yayınlanacak.

İyi seyirler.

0

Avukat - "Michael Clayton"

Published at 20:18 in , , ,

Avukat


Babamın kumandasından bugün Oscar ödülü kazanmış, 12 ödülü ve 51 ödül adaylığı olan bir film Avukat'ı izleyeceğiz.

Filmimizin kahramanı avukat Michael Clayton New York'un en büyük şirket hukuku firmalarından birinde 'sorun çözücü' olarak çalışmaktadır ancak hukuk firmasının bazı işlerini halletmeye çalışırken, birileri ölmesini istemiştir. Bu tehlikeli süreci avukatımız nasıl sonlandiracaktır bakalım?

Filmde, yakışıklı aktör George Clooney, Vatansever filminin oyuncularından Tom Wilkinson ve Constantine filminin oyuncularından Tilda Swinton

2007 ABD yapımı filmin süresi 1 saat 59 dk. Imdb Puanı: 7.5.

Film TV8'de 22:45'de başlayacak.
İyi seyirler.

0

Madendeki Çocuklar

Published at 21:15 in



Bugün ne yazık ki erken bir saatte televizyonda izleyecek bir şey olmadığından gece kuşağına kaldık ve babamın bugünkü seçimi bir korku filmi. Madendeki Çocuklar.

Kocasının vefatından sonra hastane masrafları ve iki kızıyla başbaşa kalan genç kadın, kocasından miras kalan küçük bir kasabadaki dağ evine yerleşmek zorunda kalır. Ancak, kasabadaki efsaneye göre geçmişte madende ölen çocukların hayaletleriyle doludur. Genç kadın buna inanmayarak hayatını zor şartlarda idame ettirirken hayaletler ilginç bir şekilde varlıklarını kadına inandırmaya çalışacaklardır.

Filmde, Halloweeen filminden tanıdığımız Scout Taylor-Compton, Dehşet Sokağı'nın minik oyuncusu Chloe Moretz ve Asabiyim filminden tanıdığımız Lori Heuring oynuyor.

Çok ilginç bir konusu olmamakla birlikte yine de fena bir filme benzemiyor.

2006 ABD yapımı filmin İmdb yapımı 5.8

Film Star Tv'de 00:30'da başlayacak.

İyi seyirler.

0

Tsunami

Published at 21:17 in

Babamın kumandasından bugün Tv'de ilk kez yayınlanacak olan bir film izleyeceğiz. Tsunami.

Kuzey Denizi’nin açıklarında Metanhidrat arayan girişimci Kramlick, tüm güvenlik uyarılarını hiçe sayararak 50 m. büyüklüğünde bir tsunami dalgasına yol açar. Dalga yakınlardaki Sild adasına doğru yola çıkmıştır. Hidrolog Svenja ve sörf tutkunu Jaan ise ada halkını kurtarmak için seferber olur. Bu garip ikili dev dalgayı durdurmayı başarabilecek midir?

Filmin yönetmeni WINFRIED OELSNER, başrollerinde ise KRISTIAN KIEHLING, ANJA KNAVER oynuyor.

Film hakkın çok bir bilgiye ulaşamadım. İzleyerek göreceğiz artık.

Film Show Tv'de 22:30'da başlayacak.

İyi seyirler.

0

Con Air Fox Tv'de

Published at 22:15 in , ,

Babamın bugünkü seçimi kadrosuyla da güçlü bir film olan Con Air.

Filmde, adam öldürmekten 8 yıl hapiste yatan bir askerin tahliyesi sonucunda uçağa binerek huzurlu bir şekilde eve dönerken uçağı, yeni ve daha güvenli bir hapishaneye transfer edilmekte olan mahkumlar ele geçirince olaylar zincirinin birbirini kovalamasını anlatan bir aksiyon filmi.

Başrollerini muhtemelen az sayıda kişinin izlediği ama asıl oyunculuğunu bu filmde gösterdiği Birdy'nin başrol oyuncusu Nicolas Cage , 1408'deki harika performansıyla John Cusack
ve saysız filmiyle yaşlı kurt John Malkovich oynuyor.

1997 ABD yapımı Con Air 2 saat sürüyor. İmdb Puanı: 6.6
Film Fox Tv'de 22:45'te başlayacak.

İyi seyirler.

0

Hayalet Yarışçı Star'da

Published at 16:34 in ,

Babam bir gün önceden filmlerin reklam aralarında ertesi gün kuşağına ne yayınlanacağına bakar ve karar verir. Dünden izlediği frangmana göre bugünkü izleyeceğimiz film Tv'de ilk kez Star tv'de 22:10'da yayınlanacak olan Hayalet Yarışçı.

İki yarışçının yarış sırasında bir kaza geçirmesi sonucunda biri ölür ve ruhu onun arabasına girer. Ruh, kendisiyle birlikte yarışan arkadaşının kendi ölümüne sebep olduğunu düşünerek peşine düşer ve cinayetler işler.

Filmde, herhangi bir filmde henüz performansını izlemediğim Nicole Eggert , yine hiç izlemediğim Andrew-Francis ve yine izlemediğim Chad Willett oynuyor. :)

Film hakkın herhangi bir yorum okumadım. Bu demek oluyor ki ilk yorumları bizler yapabileceğiz. İzleyen varsa yorumları bekliyorum.

2009 ABD, Kanada yapımı filmin İMDB Puanı: 3.9.

Hepimize iyi seyirler.

0

Boş Oda

Published at 22:01 in , ,

Boş Oda



Babamın bugünkü seçimi gerilim filmi olan Boş Oda.

Boşanmak üzere olan bir çiftin arabalarının ıssız bir yerde bozulması ve yine aynı ıssız yerde köhne bir motelde geceyi geçirmek için girdikleri odanın aslında o kadar da güvenli bir oda olmadıklarını anlamaları üzerine gelişen olayları konu alan güzel bir film.

Başrollerini Van Helsing'in güzle yıldızı Kate Beckinsale ve Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz filminde oynayan / Luke Wilson oynuyor.

2007 ABD yapımı film 1 saat 20 dk sürüyor. İmdb Puanı: 6.3
Film Star Tv'de 22:15'de başlayacak. İyi seyriler.

0

23 Numara ile Jim Carrey Performansı

Published at 21:39 in , ,

23 Numara



Babamın bugünkü seçimi gayet başarılı bir gerilim ve psikolojik film olan 23 Numara.

Filmde, doğum gününde karısında 23 Numara adlı gizemli kitabı hediye aldıktan sonra, bu kitabın gizemine kapılarak içinden çıkılmaz bir 23 numara tutkunluğuna dönen ve içerisindeki olayları geçmişinde yaşadığını düşünerek hareket eden bir adamın hikayesi anlatılıyor.

Başrollerini, hep komedi filmlerinde izlemeye alıştığımız Jim Carrey, Doomsday'in güzel yıldızı Rhona Mitra ve Kelebek Etkisi'nin minik yıldızı Logan Lerman paylaşıyor.

2007 ABD yapımı filmin İMDB Puanı: 6.2/10.

Filmi daha önce izlememiştim. Yapılan yorumlara göre bir hayli iyi bir film bizi bekliyor. Babam da böyle gizemli filmleri seviyor. İyi vakit geçireceğimizden eminim. Üstelik Jim Carrey'i komedi hariç böyle bir rolde ilk defa izleyeceğim. Yine yorumlara göre başarılı bir performans sergilemiş. Gerçi Jim Carrey 2003 tarihli Sil Baştan isimli dram/romantik ağırlıklı filmde üzerinde yapışan komedi filmlerinin başrol oyuncusu imajını silmiştir.

1 saat 35 dk sürecek olan film Kanal D'de 23:00'da başlayacak. Acele etmeyin henüz başlamadı :) İyi seyirler.

Related Posts with Thumbnails