0

Kusursuz Yabancı ve Bruce Willis

Published at 21:36 in , ,

Kusursuz Yabancı



Babamın kumandasından yine bugün güzel bir film izleyeceğimizi düşünüyorum. Fırsat bulup da bir türlü izleyemediğim üstelik her filminden büyük keyif aldığım favori aktörümün oynadığı bu filmin ismi: Kusursuz Yabancı.

Araştırmacı gazeteci Rowena Price (Halle Berry), yasak ilişki yaşayan kız arkadaşının öldürülmesinin reklam müdürü Harrison Hill’le (Bruce Willis) bağlantılı olabileceğini öğrenince, iş arkadaşı Miles Haley’nin (Giovanni Ribisi) yardımıyla, kimlik değiştirir. Bir yandan Hill’in şirketinde geçici sekreter Katherine olarak çalışırken, bir yandan da Hill’in internet üzerinden flört ettiği Veronica olur. Ancak kimlik değiştirenin sadece kendi olmadığını anlar. Olayları çzeceğini uman Ro, ne yazık ki kız arkdaşının sadece reklam müdürüyle yasak ilşkide değil, aynı zamanda başka erkeklerle de ilişkide olduğunu öğrenir ve bu erkeklerden birinin de erkek arkadaşı olduğunu anlar. Aldatılmışlık hissiyle hareket eden Ro'nun tek başınak almasıyla bazı gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkacaktır.

Filmin konusu çok ilgimi çektiğinden bu kadar ayrıntı verdim. İzlemek sabırsızlanıyorum.

Filmde, hepimizin yakından tanıdığı ve kısa zaman önce eşiyle Türkiye'yi ziyaret eden -çok kıskandığımı belirtmeliyim eşini- Burce Willis,bir çok başarılı filmde rol almış güzel yıldız Halle Berry, son yılların başarılı ve gişe rekorlu sineması Avatar'ın oyuncularından Giovanni Ribisi ve ünlü manken Heidi Klum oynuyor.

2007 ABD yapımı film, 1 saat 49 dk sürüyor. İmdp Puanı: 5.5. Daha izlemeden kesinlikle daha fazla puanı hakettiğini söyleyebilirim. :) Sanırım tamamen hayran olmamdan alıyor benden puanı.

Film Star'da 22:10'da ekranlarda olacak.

İyi seyirler.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

Post Details

No Response to "Kusursuz Yabancı ve Bruce Willis"

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails