0

Bu akşam Ca$h ATV' de

Published at 20:34 in , ,

Ca$h


Jean Reno başrolde ve konuda komedi-suç olunca babam için çok alternatif kalmamış oluyor. Bugün seçtiği film ATV'de 23:10'da yayınlanacak olan Ca$h.

2008 yılı Fransız yapımı filmde Jean Reno dışında Jean Dujardin'de var. Filmin yönetmeni Éric Besnard.

Cash, Paris'in en ünlü dolandırıcısının ismidir. Dolandırıcılık işlerinden çok iyi anladığı gibi oldukça da zengindir. Cash'ın hedefi bir elmas soygunu gerçekleştirmek olunca yolları başka bir dolandırıcı Maxime'le kesişecektir. Tabi ki soygundan pay almak isteyen yalnızca bu iki dolandırıcı değildir. Hiç birisi birbirine güvenmemektedir ve hepsi bu konuda haklıdır.

Duruma bakılırsa eğlenceli dolu güzel bir film seyredeceğiz.

1 saat 40 dakika sürecek filmin IMDb ve sinemalar.com puanı 5,8.

0

Teksas Katliamı Show Tv'de

Published at 21:58 in ,

Teksas Katliamı



Babamın bugünkü seçimi gerçek bir olaydan yola çıkılarak çekilen ve artık efsaneleşmiş bir katili anlatan Teksas Katliamı.

Beş üniversite öğrencisi Dallas’taki bir konsere giderken karşılarına hırpalanmış ve histerik halde bir kız çıkar. Ancak kızın ani intiharı karşısında bölgenin şerifini bulmalarıyla bu beş gencin şerifin bodrumunda yaşayan katille yüzleşmeleri an meselesi haline gelmişir. Bundan sonra katliam başlar.

Başrollerini Sihirbaz filminden hatırlayacağımız Jessica Biel ve Poseidon'dan Kaçış filminin oyuncularından Mike Vogel paylaşıyor.

2003 ABD yapımı olan filmin IMDB Puanı: 6.1
Film Show Tv'de 23:30 da yayınlanacak. İzlemediyseniz kesinlikle tavsiyemdir. İyi bir gerilim filmidir.

0

Hitman 1 Star'da

Published at 20:11 in , ,

Hitman



Babam bugün elbette Hitman'i seçti. Star Tv'de 20:00'da başlayacak film. Hatta ben bu yazıyı girerken başladı:)

Hitman, IO Interactive tarafından geliştirilen bir video oyunu serisi. 2007 yılında da vizyonlarda yer alan bir filme dönüştü. Hitman 2 2011'de vizyonda olacak. Filmin yapımcı ülkeleri arasında ABD ve Fransa ile birlikte Türkiye'de bulunuyor.

Filmin yönetmeni Xavier Gens "Sınırda" ismiyle seyrettiğimiz filmi de yönetmişti.

Filmin kahramanı Ajan 47 (Timothy Olyphant) profesyonel bir tetikçi olmak için eğitilmiştir ve en güçlü silahları agresif yapısı ve işindeki kararlılığıdır. Bu kez Ajan 47 tuzağa düşürülmüştür ve Doğu Avrupa’da kendisini oyundışı bırakmak isteyenleri ve bunun sebeblerini ararken Interpol ve Rus ordusu da 47’nin peşindedir.

1 saat 40 dk sürecek filmin IMDb puanı 7,3 iken sinemalar.com puanı ise 6,3

0

Baskın TV 8'de

Published at 19:18 in ,

Baskın



Babamın Kumandasından bugün aksiyon dolu bir suç ve gerilim filmi izleyeceğiz. Baskın.

Devlet sırlarını bilen bir azılı bir suçlunun yakalanarak yapılan saldırılar sonucunda karakola götürülmesi ve yaralanarak masa başında çalışmak zorunda olan bir polisin bu suçluyu öldürmeye çalışanlara karşı hem karakolu, hem kendini, hem de suçluyu koruma çabasını işleyen bir film.

Filmin başrollerinde Matrix'den tanıdığımız
Laurence Fishburne
, Hayatın Benim filminin unutulmaz sapığı Ethan Hawke ve Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı filminin güzel oyuncusu Maria Bello oynuyor.

2005 ABD, Fransa yapımı bu film hakkında iyi yorumlar mevcut.
Filmin İMDB Punaı: 6.3
Film, TV 8'de 21:15'de yayınlanacak.
İyi seyirler.

0

Babil, TNT'de

Published at 18:53 in , ,

Babil



Babamın bugünkü seçimi Cannes Film Festivali’nde Alejandro Gonzalez Inarritu’ya En İyi Yönetmen ödülünü getirmiş, En İyi Film dalında Altın Küre ve En İyi Müzik dalında Oscar almış bir film olan Babil oldu.

Dünyanın farklı ülkerlerin de yaşayan dört ayrı ailenin birbirinden bağımsız ancak ulaştıkları sonuç açısından birbirine benzer gerilim ve dram ağırlıklı bir trajedi filmi. Farklı kültürleri birleştiren bu film arşivde bulunması gerekenler arasında.

Filmde, şu anda yaşadığı aşk acısıyla gündemde olan Brad Pitt,Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi'de yine bu filmde olduğu gibi Pitt'e eşlik eden Cate Blanchett , Körlük simli filmde oynayan Gael García Bernal oynuyor.

2006 ABD, Fransa, Japonya, Meksika yapımı film 2 saat 22 dk sürüyor. Filmin İMDB Puanı: 7.7

Film TNT kanalında saat 21:15'te ekranlarda olacak.
İyi seyirler.

0

Sahte Cennet - Paradise Lost

Published at 21:59 in , ,

Paradise Lost



Babamın kumandasından bugün gerilim dolu bir gençlik filmi izleyeceğiz. Sahte Cennet.

Film, Brezilya'ya tatile giden bir grup gencin organ kaçakçılarının eline düşmesini anlatıyor.

Filmde, Transformers filminin yakışıklı askeri Josh Duhamel, Dehşet Sokağı filminin güzel oyuncusu Melissa George oynuyor.

2006 ABD yapımı filmin IMDB Puanı:4.9
Vasat bir film olduğunu düşünüyorum. Ancak tv'de babamın zevkine yönelik hiçbir film olmadığından daha önce izlememiş olduğumuz bu filmi, yorumlara aldanmayarak izleyeceğiz.

Film; Kanal D'de 22:30'da başlayacak.
İyi seyirler.

0

Ölüm Kampı Kanal D'de

Published at 20:07 in , ,


Bugün babamın seçimi macera gerilim türünde bir film. Kanal D ekranlarında 23:00'de yayınlanacak olan Ölüm Kampı. Yönetmen Christian Duguay.

2007 ABD yapımı film, zengin ailelerin sorunlu çocuklarını bağımlılıklarından kurtulmaları ve açıkcası akıllanmaları için bir rehabilitasyon merkezine göndermelerini ve sonrasında meydana gelen sürükleyici macerayı konu alıyor. Gençler, gönderildikleri merkezde bağımlılıklarından kurtulmayı beklerken kurtarılmayı umut etmeye başlayacaklar.

Film 1 saat 39 dk sürüyor.

IMDb puanı 5,8 olan film sinemalar.com kullanıcılarından 6,2 puan almış.

0

Orijinal Cinayetler Star'da

Published at 22:00 in , ,

Orijinal Cinayet(ler)




Babamla bugün Star tv'de takılı kaldık. Bugünkü filmimiz Orijinal Cinayetler.

Emekliliği gelmiş iki dedektifin işi bırakmadan önceki son görevleri bir seri katili bulmaktır. Ancak bu seri katil suçlular kendi yöntemiyle cezalandıran bir katildir. Bakalım nasıl bir gerilim biiz bekliyor.

Filmde, usta oyuncu Al Pacino, bana göre suç filmlerinin baş aktörü Robert De Niro, rap ve hip-hop dünyasında yer edinen 50 Cent, Doğmamış, Watchmen gibi filmlerin yıldızı Carla Gugino
oynuyor.

2008 ABD yapımı filmin İMDB Puanı: 6.1
Film Star Tv'de başladı.
İyi seyirler.

0

Geçmişi Olmayan Adam

Published at 19:57 in , ,

Geçmişi Olmayan Adam



Babamın kumandasından bugün tv'de sıkça yayınlanmış olan bir film çıkıyor. Biz de izlemiştik uzun süre önce. Geçmişi Olmayan Adam.

Hafıza kaybı geçiren ve asıl kimliğini bulmaya çalışan bir adamın macera dolu hikayesini anlatıyor film.

Filmde, Can Dostum filmiyle adından bahsettiren Matt Damon, Hepsini Vur filminden tanıdığımızı Clive Owen, genelde Matt Damon filmlerinde boy gösteren Julia Stiles oynuyor.

Film, 2002 ABD, Çek Cumhuriyeti yapımı. IMDB Puanı: 7.7
Film Cine 5'de 20:25'de.

İyi seyirler.

0

Kutup Macerası Fox'da

Published at 20:09 in



Babamın bugün hayvan sevgisi depreşti ve hayvan belgesellerinden vakit bulup güzle bir film seçti bu akşam için. Kutup Macerası.

Film, ölğmcğl bir kaza neticinde köpeklerini terkederek hayatta kalan ancak köpeklerine yeniden kavuşmak için sıkı bir kurtarma harekatı düzenleyen bir keşif rehberinin hikayesini anlatıyor.

Filmde, Hızlı ve Öfkeli 4'ün yakışıklısı Paul Walker, komedi filmlerinin aranan yüzü Jason Biggs, güzel yıldız Moon Bloodgood oynuyor.

2006 ABD yapımı filmin IMDB Puanı: 7.3.Anlaşılan kimiz zaman gözü yaşlı izleyeceğimiz anların olduğu bir film. Filmin süresi 2 saat.

Film Fox Tv'de 20:05'de başladı. Kaçırmayın.

0

İnfazcı - The Punisher Kanal D'de

Published at 23:02 in , , ,

İnfazcı



Babamın kumandasından bugün bir aksiyon filmi izleyeceğiz. İnfazcı.

Filmde, bir FBI ajanının huzurlu bir yaşam sürmeye karar verdiği sırada ailesine ve kendisine yapılan saldırı sonucu ailesini kaybetmesi ve kendisinin de şans eseri kurtulması sonucunda intikam almak istemesini anlatıyor.

Filmde, yakından tanıdığımız aktör John Travolta , düz izlediğimiz Düş Kapanı'nda oynayan Thomas Jane, X-Men: Son Direniş, Rehine gibi filmlerde oynayan Ben Foster, X-Men serisinden tanıdığımız Rebecca Romijn oynuyor.

2004 ABD, Almanya yapımı 2 saat 7 dk süren film, Kanal D'de 00:15'de başlayacak filmin İMBD Puanı: 6.4.

İyi seyirler.

0

Stephen King klasiği "Düş Kapanı" Star'da

Published at 20:41 in , ,



Babamın bugünkü seçimi 2003 ABD, Avustralya, Kanada yapımı bir Stephen King kitabı. Düş Kapanı.

Dört arkadaşın aralarına aldıkları beşinci çocukla birlikte yaşadıkları bir olay sonrasında hepsi garip bir güce sahip olur ve büyüdüklerinde tehlikeli bir varlık bu arkadaşlığı ve gücü test eder. Yorumlara göre tipik bir Stephen King filmi gibi görünüyor ama babam ve ben bu tür filmleri sevdiğimizden izlemeyeceğiz.

Filmin kadrosuna bakarsak; artık sayamayacağım kadar çok favori filmimin değişmez üstadı Morgan Freeman, Hitman'in yakışıklı aktörü Timothy Olyphant , yine bir Stephen King filmi olan Öldüren Sis'in başarılı oyuncusu Thomas Jane , Testere 2,3 ve 4 filmlerinde dedektif rolünde oynayan Donnie Wahlberg ve romantik filmlerin aranılan yüzlerinden Jason Lee oynuyor.

2 sat 16 dk süren filmin IMDB Puanı: 5.3
Film Star Tv'de 22:10'da ekranlarda olacak.
İyi seyirler

0

Koruyucu- The Guardian Star'da

Published at 20:47 in , ,

Koruyucu



Babamın bugünkü seçimi Tv'de ilk kez yayınlanacak olan bir film: Koruyucu.

Film, Sahil Güvenlik Kurtarma Yüzücüleri'nin başkalarının hayatları uğruna kendileri feda etmelerini konu alan ve görev bilincini öne çıkaran bir film. Efsanevi bir yüzücünün -ki bu kahramanımız Kevin Costner- çaylakları eğitmek için göreve geri döner ancak hayat kurtarmak yerine Costner'ın rekorunu kırmaya çalışan kendini beğenmiş Ashton Kutcher'ın mücadelesini anlatıyor.

Filmde, yakışıklı oyuncu Ashton Kutcher, yılların eskitemediği yüz ve efsanevi film The Bodyguard'ın başrol oyuncusu Kevin Costner, Hain ve Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi gibi filmlerin başarılı oyuncusu Neal McDonough ve güzel yıldız Melissa Sagemiller oynuyor.

2 saat 16 dakika süren filmin IMDB Puanı: 6.7

Film Star Tv'de 22:10 da ekranlarda ilk kez olacak. Ama rahat olun genelde 22:30 'da başlıyor filmler.

İyi seyirler.

0

Katil Yılanlar Kanal D'de

Published at 21:02 in , , , , ,

Katil Yılanlar


Babam, insanların diğer canlılarla mücadele etmesini konu alan filmleri çoğunlukla seviyor. Bu akşam için de saat 23:00'de Kanal D'de yayınlanacak olan Katil Yılanlar (Snakes on a Plane) isimli filmi seçti.

2006 yılında New Line Cinema tarafından vizyona sokulan ABD, Kanada ve Almanya ortak yapımı film, ünlü bir gangster'in cinayetten yargılanacağı mahkemeye cinayetin tek şahidinin bir uçakla gizlice götürülmeye çalışılırken uçakta yılanlarla girişilen zorlu mücadeleyi anlatıyor.

İlginç bir senaryoya sahip film vizyona girmeden önce yürütülen sosyal medya kampanyaları ile oldukça fazla konuşulmuş. Filmin başrolünde Samuel L. Jackson oynuyor.

450'nin üzerinde, 30 kadar farklı yılan türünün kullanıldığı çekimler öncesi Jackson, 8 metreden daha yakın bir mesafede bir yılan ile bulunmayacağına dair madde koydurmuş mukavelesine. Bu kadar korktuğu halde bu filmde nasıl bir performans sergilediğini gerçekten merak ediyorum.

Filmin İMDb ve sinemalar.com puanı ise 6,1.

Filmin tüm hikayesini, yürütülen tanıtım çalışmalarını ve ulaşılan sonuçları mutlaka incelemenizi tavsiye ederim. Ayrıntılar için tıklayınız.

0

Muhteşem Kahramanlar Star'da

Published at 20:04 in , ,

Muhteşem Kahramanlar



Babamın bugünkü kumandasından fantastik bir film olan Muhteşem Kahramanlar çıkıyor. Daha önce izlediğim bu filmi babam ilk defa izleyecek.

Dünyadaki tüm süper kahramanlarının, insanlığın umudu olabilecek tüm dünya liderlerinin bir araya gelerek oluşturacakları komisyonu sabote etmeyi planlayan maskeli Fantom'a karşı mücadelelerini anlatan bir fantastik film. Yönetmen Stephen Norrington'un Alan Moore ve Kevin O' Neill'in çizgi romanından beyazperdeye aktardığı bu film, süper kahraman meraklılarını ekrana kitler nitelikte.

2003 ABD, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İngiltere yapımı filmin oyuncuları arasında yaşlı kurt Sean Connery, geçtiğimiz günlerde izlediğimiz Battle in Seattle'den hatırlayacağımız Stuart Townsend ve Gençlik Kural Tanımaz filmiyle ışığı parlayan Shane West var.

Filmin IMDB Puanı: 5.5

Film Star Tv'de 22:10'da.
İyi seyirler.

0

Tehlikeli Yaratıklar-Mimic

Published at 19:56 in , , ,



Babamın bugünkü seçimi bir 1997 yapımı bir bilimkurgu olan Tehlikeli Yaratıklar.

Film de hamamböceklerinden bulaşan bir hastalığı yok etmek için yeni bir tür yaratan bir doktoru ve bu türün giderek gelişerek insan zekasını kullanmasını anlatan bir bilimkurgu.

Hellboy serisi, Blade 2 gibi filmlerin yönetmeni olan Guillermo del Toro'nun yönettiği filmin başrollerini Mira Sorvino ve Josh Brolin paylaşıyor.

Filmin İmbd Puanı: 5.7
Film KanalTürk Tv'de saat 22:00'de.
İyi seyirler.

0

Bakıcı

Published at 22:11 in , , ,


Babamın bu akşamki seçimi Atv'de saat 23:20'de. Endişeli bir şekilde filmin başlama saati gelene kadar çerezlik filmler izlemeye devam ediyoruz zira geçtiğimiz günlerde yayınlayacakları filmi geri çekmişlerdi. Bugünkü filmimiz Bakıcı.

Küçük yaşta aile içi travma geçiren ve sosyal hizmetler tarafından büyütülen bir bakıcının mutlu bir ailenin yanında yatılı olarak çocuk bakıcılığı yapmaya başlamasından sonra gelişen olayları konu alan filmin benzer versiyonlarından farkını merak ediyorum açıkcası.

2007 ABD yapımı filmin yönetmeni Russell Mulcahy aynı zamanda Akrep Kral 2'nin de yönetmeniydi.

Filmin sinemalar.com puanı 6.

Gece yarısına doğru "bir gerilim filmi iyi giderdi" diyenlere tavsiye edilir.

0

İsyan - Battle in Seattle

Published at 18:03 in , ,

Dünkü B-13'ün ATV'de yayından kalkması hüsranından sonra bir daha bu kanalın günlük listelerine güvenmemeyi öğrendik. Babam daha az popüler kanalların aslında yayınlarına daha sadık kaldığını söylemesi üzerine, TV 8'deki Türkçe'ye İsyan olarak çevrilen Battle in Seattle'ı izleme kararı aldık.

Film, Dünya Ticaret Örgütü’nün Kasım 1999'da Seattle’da bakanlarla yapacağı toplantıyı protesto edecek olan onbinlerce göstericinin şehirde toplanmasını ve bu protestocuların tek bir ortak amaçla bir araya gelemsini anlatan bir aksiyon-dram filmi.

Filmde, Cani filmindeki performasıyla akıllara kazınan Charlize Theron, Lost'un hırçın kızı ve şu aralar Avatar filminde izlediğimiz Michelle Rodriguez ve G.I. Joe'dan hatırlayacağımız Channing Tatum oynuyor.

2007 ABD, Almanya, Kanada yapımı filmin İmdb Puanı: 7

Film TV 8'de 21:15'de yayınlanacak. İyi seyirler.

0

B-13.. İzlenmeye Değer

Published at 19:25 in ,



Babamın bu akşamki seçimi daha öncede izlemekistediğim ama fırsatını bulamadığım bir film. Banliyö 13.

Film 2010 yılında geçiyor. Fransız hükümeti suç oranı yüksek mahalleri duvarla ayırmış, buna karşı koyan eski bir mahkum ve bir polisin, oradaki çetelere karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Filmin yapımcısı Beşinci Element, Taşıycı, Taksi gibi ünlü filmlerin yapımcısı olan Luc Besson, başrolleri David Belle, asıl meleği kareoraflık olan ve transporter filmnde de koreograflık yapan Cyril Raffaelli ve Bibi Naceri .

2004 yapımı bu Fransız aksiyonu izlenmeye değer gibi duruyor.
IMDB Puanı: 7.1 olan film ATV'de 23:30 da yayınlanacak.
İyi seyirler.

2

Kelebek Etkisi

Published at 18:41 in , , ,

Kelebek Etkisi



Babamın kumandası bugün, belki de binbeşyüzellisekinci defa izleyeceğimiz bir filmde kalacak. Kelebek Etkisi.

Konusunu hepimizn bildiği gibi, küçük yaşta günlük tutmaya ve günlük hayatındaki ayrıntıları yazmaya teşvik eden bir psikoloğun gözetiminde olan kahramanımız, üniversitede okurken bu günlükleri okuduğunda açıklanamaz bir nedenle geçmişe gitmeye başlar. Geçmişe gittiğinde her defasında tarihi yeniden yazmayı, üzücü ve travmatik olayları silmeye çabalar. Ancak tarihi değiştirdiği için daha feci sonuçlarla her defasında geri döner. İlk defa izleyecek kaldığysa eğer daha fazla ayrıntı vermeyeceğim. Kelebek Etkisi üç filmden oluşan güzel bir seri. Ama sanırım serinin en iyi filmiydi buydu. Eminim siz de benle aynı fikirdesinizdir.

Filmde; Ashton Kutcher, Tetikçi filminden hatırlayacağımız Amy Smart ve Cameron Bright oynuyor.

IMDB Puanı: 7/8
2004 yapımı ABD yapımı bu filmi ilk defa izleyecekseniz kaçırmayın derim. Film bugün Fox Tv'de 22:45'te.

0

Pompei ile ATV'deyiz

Published at 20:19 in ,

Babam bugün Tv'de ilk kez yayınlanan bir filmi tercih etti. Üç gündür tarihi filmlere merakımız bugün de kendini gösterdi. Bugünkü filmimiz Pompei.

Pompei’de, uyanan volkanın yarattığı felaket sonucunda halkın hayatının değişmesini ve Romalı bir asker olan Marco'nun, felaketten sonra tek aşkı Valeria’yı bulmak için şehre geri dönmesi ancak dönüşüyle birlikte, Valeria’nın kardeşi, aydınlatılması zor gizemli bir cinayetle suçlanmasını anlatıyor. Politik oyunların oynandığı 2007 yapımı bu İtalyan filmi, gerçek hayattan uyarlanmıştır.

İMDB Puan; 4.3 olan film ATV'de 20:00'de başladı. Biz izlemeye başladık bile.

0

300 Spartalı ile Fox'tayız

Published at 19:50 in , ,

300 Spartalı

Babamın seçtiği filmi sanıyorum bu akşam evinde film seyretmek için televizyon karşısına geçecek çok sayıda aile de seyredecek. Saat 21:30'da Fox TV'de yayınlanacak filmin adı 300 Spartalı.

Filmin IMDb puanı ve Sinemalar.com puanı 7,8.

Tarihteki en ünlü direnişlerden birisini konu alan film Frank Miller'ın "300" isimli çizgi romanından uyarlandı. 2007 yılında vizyona girmiş filmin yönetmeni Zack Snyder. Filmde Sparta kralı Leonidas'ı (O dönemde Sparta'nın eş iki kralından birisiydi) Gerard Butler oynuyor. Butler, bu ay vizyona giren Adalet Peşinde adlı filmin de baş rol oyuncusu ve yapımcısı.

Termofil (Thermopylae) Savaşı (M.Ö. 480-486 yılları) olarak anılan bu savaşı aktaran tek insan Herodot. Diğer tüm tarihçiler bu savaşla ilgili olarak sadece O'na atıfta bulunuyorlar. Savaşla ilgili olarak Heredot'ın aktardıkları arasında Pers ordusunun 2 milyondan fazla askerden oluştuğu bilgisi de yer alıyor. Ancak bu sayıda bir ordunun dar bir geçitte 300 kişi tarafından durdurulması pek mümkün görülmüyor.

Termofil Savaşı daha önce 1962 yılında Rudolph Mate'in yönettiği 300 Spartalı Kahraman (The 300 Spartans) isimli filmini de konu olmuş. Savaşla ilgili bir diğer romanda Ateş Geçidi (Gates of Fire) ismiyle Steven Pressfield'e ait.

Savaşla ilgili tarihi bilgiyi okumanız filmi seyrederken heyecanınızı artırabilir.

İyi seyirler

0

Cennetin Krallığı

Published at 19:11 in , ,

Cennetin Krallığı



İki gündür televizyonda iyi bir film olmamasından yakınan babam bugün için oldukça ketifli görünüyor. Ardı ardına seveceği tarzda filmler var bugün televizyonda. Ama sanırım ilk izleyeceğimiz film Cennetin Krallığı olacak.

Tarih kokan bu filmde, bir babanın oğlunu savaşa hazırlayarak, tarih yazmasını anlatan uzun bir film. Film 2 saat 25 dakika sürüyor.

Filmi oyuncu kadrosu bir hayli kuvvetli: Yüzüklerin Efendisi serisindeki Legolas rolüyle ününe kavuşan ve bu ünü Karayip Korsanları serisinde de gösteren Orlando Bloom, tam bir karakter oyuncusu olan Edward Norton, James Bond: Casino Royale'den hatırlatacağmız Eva Green, gerilim ve suç filmlerinin vazgeçilmezlerinden Liam Neeson ve yakışıklı aktör Jermmy İrons oynuyor.

Savaş ve tarih filmlerinin en iyilerinden olan bu filmi kaçırmayın.

Film Star Tv'de 22:15'de ekranlarda olacak.

0

Kılavuz-Pathfinder

Published at 19:33 in , , ,

Bugün televizyona bir göz attığımda gerçekten iyi filmlerin olduğunu gördük. Ancak babamın bu akşamki seçimi Kılavuz'dan yana oldu.

Film, Vikinglere ait gemiden kurtulan bir çocuğun yerli Amerikalılarca büyütülmesi ve asıl soyu olan Vikinglerin yıllar sonra kendisini büyüten bu kabileye saldırması sonucunda öc almayı hedef edinen bir kahramanı anlatıyor.

Filmde, bu tür fantastik filmlerden tanıdığımız Karl Urban, güzel yıldız Moon Bloodgood oynuyor.

Film 2007 ABD, Kanada yapımı.

Filmin görselleri iyi olmasına karşın aldığı yorumlar çelişkili. Savaş sahnelerini sıkça izleyeceğimiz bu macerayı sanırım izleyerek göreceğiz.

Film Star Tv'de 22:10'da

0

İlk Korku

Published at 19:26 in , , , ,

Ankara'nın soğuk havasından donmuş vaziyette eve gelen babam, televizyonun karşına kurulup, kumadasını eline aldığında ilk sorduğu soru: "Bugün tv'de ne var?" oldu her zamanki gibi. Her gün bitmez tükenmez bir sabırla baktığım kanal listesi sonucunda ikimizin de zevkine uygun olan filmleri seçip babama tercih imkanı tanıyorum. Bugünki tercihi ise, İlk Korku.

Filmin oyuncu kadrosu oldukça iyi. Edward Norton, Richard Gere, Lost'tan hatırlayacağımız Terry O'quinn.

Başarılı bir avukatın, bir psikoposun öldürüldüğü cinayet davasında yargılanan ve cinayet bölgesinden kaçarken yakalananbir zanlıyı savunmaya karar vermesiyle olaylar zinciri başlar. Davanın kazanılmasına imkansız gözüyle bakılır. Dava görgü tanıklarının çelişkili ifadeleriyle de karışır ve sürpriz bir sonla film noktalanır. Film, sinema tarihinin alanında en başarılı filmlerinden biri olarak anılıyor. Diğer bir önemli noktası da Edward Norton'un ilk filmi olması ve bu filmdeki başarısından dolayı adından söz ettirmesidir.

Film 1996 ABD yapımı. İMDB Puanı: 7.6

Film, bugün Cine 5'de 20:40'da..

İyi seyirler

0

Sylvester Stallone Cine 5'de

Published at 21:09 in , , ,


2002 yılı ABD ve Almanya ortak yapımı bir aksiyon filmi seyrediyoruz bu akşam saat 21:00'de. Cine 5, babamın çok sık film seçimi yaptığı kanallardan birisi. Bu akşam ki seçiminde başrol oyuncusu Sylvester Stallone'nin önemli bir etkisi var.

Yaşadığı bir dram sonrası polisler için özel olarak hizmet veren bir tedavi merkezinde ulaşımın hava şartları sebebiyle imkansız hale geldiği bir anda başlayan cinayetler ve gelişen olayları konu olan D-Tox'u babamla birlikte biz de ilk kez seyredeceğiz.

Filmin IMDB puanı 4,9, sinemalar.com puanı ise 6.1.

0

Da Vinci Şifresi seyrediliyor.

Published at 18:38 in , , , , ,

Da Vinci Şifresi

Bu akşam için babam, popüleritenin kurbanı olarak, 21:30 da Fox TV'de yayınlanacak olan Da Vinci Şifresi (The Da Vinci Code) adlı filmi seyretmeye karar verdi. Bu da demek oluyor ki biz de bu akşam bu filmi seyredeceğiz. Film "Tv'de ilk kez" yayınlanıyor.

Da Vinci Şifresi, 2003 yılında satış rekorları kıran ve hakkında çok fazla kişinin konuştuğu önemli bir Dan Brown kitabının adıdır. Kitabı bir film senaryosu haline getiren Akiva Goldsman, filmi yöneten ise Ron Howard'dır.

2006 Amerika yapımı film bir cinayetle başlıyor. Louvre müzesi müdürünün gizemli ve ardında sırlar bırakan ölümü üzerine ünlü simgebilim Profesörü Robert Langdon, Louvre müzesine çağırılır. Bu ölümün ardındaki şifrelerin çözülmesi ve ortaya çıkan süpriz gelişmeler üzerine bir uyarlama film.

Tom Hanks ve Jean Reno'nun bir arada olması filmi daha da çekici kılacaktır bir çoğumuz için.

IMDB 6,4, sinemalar.com 9,3 puan vermiş filme.

İyi seyirler herkese.

Related Posts with Thumbnails