0

Katil Yılanlar Kanal D'de

Published at 21:02 in , , , , ,

Katil Yılanlar


Babam, insanların diğer canlılarla mücadele etmesini konu alan filmleri çoğunlukla seviyor. Bu akşam için de saat 23:00'de Kanal D'de yayınlanacak olan Katil Yılanlar (Snakes on a Plane) isimli filmi seçti.

2006 yılında New Line Cinema tarafından vizyona sokulan ABD, Kanada ve Almanya ortak yapımı film, ünlü bir gangster'in cinayetten yargılanacağı mahkemeye cinayetin tek şahidinin bir uçakla gizlice götürülmeye çalışılırken uçakta yılanlarla girişilen zorlu mücadeleyi anlatıyor.

İlginç bir senaryoya sahip film vizyona girmeden önce yürütülen sosyal medya kampanyaları ile oldukça fazla konuşulmuş. Filmin başrolünde Samuel L. Jackson oynuyor.

450'nin üzerinde, 30 kadar farklı yılan türünün kullanıldığı çekimler öncesi Jackson, 8 metreden daha yakın bir mesafede bir yılan ile bulunmayacağına dair madde koydurmuş mukavelesine. Bu kadar korktuğu halde bu filmde nasıl bir performans sergilediğini gerçekten merak ediyorum.

Filmin İMDb ve sinemalar.com puanı ise 6,1.

Filmin tüm hikayesini, yürütülen tanıtım çalışmalarını ve ulaşılan sonuçları mutlaka incelemenizi tavsiye ederim. Ayrıntılar için tıklayınız.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

Post Details

No Response to "Katil Yılanlar Kanal D'de"

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails