0

Ölümcül Deney

Published at 22:23 in , ,

Ölümcül Deney


Babamın kumandasından başarılı zombi serilerinden biri ve serinin ilk filmi olan Ölümcül Deney'i izleyeceğiz.

Umbrella Corporation tarafından yeraltındaki gizli bir genetik laboratuarında bazı deneyler yapılmaktadır. Ancak bu tesiste Hive'da T-virüsü adındaki bir enfeksiyon serbest kalır ve insana bulaşan bu enfeksiyon onları et yiyen birer zombilere dönüştürür. Alice ve Rain,tüm araştırma ekibini ortadan kaldıran virüsü izole etmekle görevli S.T.A.R.S isimli komando takımını yönlendirmekle görevlidir. Bilim adamlarının denek olarak kullandıkları insanlara aşırı dozda T-virüsü vermeleri, insanların mutasyona uğrayarak ölümcül yaratıklara dönüşmesine sebep olmuştur. Bu labaratuvar yaratıklarından biri de serbest kalmıştır. Hem zombiler hem de bu yaratıklara karşı savaş başlar.

Vizyonda olan serinin son filmi 3d olmasıyla da büyük ilgi gördü ve serinin en beğenilen filmi oldu. Diğerlerini de sabırsızlıkla bekliyoruz.

Filmde Alice rolünü Milla Jovovich ve Rain rolünü ise Michelle Rodriguez oynuyor. Filmin yönetmeni Ölümcül Deney filmlerinin muadili sayılacak pek çok filmin yönetmeni, senaristi ve yapımcısı olan Paul W.S. Anderson dır.

2002 ABD, Almanya, Fransa, İngiltere yapımı film 1 saat 40 dk sürüyor. IMDB Puanı: 6.4.

Film Cine 5'te 23:45'te yayınlanacak.

İyi seyirler.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

Post Details

No Response to "Ölümcül Deney"

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails