0

7 Saniye

Published at 20:20 in ,


Babamın kumandasından bugün bir aksiyon filmi izleyeceğiz. 7 Saniye.

Wesley Snipes profesyonel bir hırsızdır.Ama işleri ölümcül derecede ters gitmektedir.Kaptan Jack Tolliver eski bir Delta Gücü komandosudur ve bir araba hırsızlığında zamanlamanın nasıl yönetilmesi gerektiği ile ilgilenmek yerine paha biçilmez bir Van Gogh’un peşinden gider.Ve ekibinden biri sadist Rus gangsteri tarafından rehin alınır.Tolliver’in tek seçeneği intihar niteliğinde bir kurtarma operasyonudur.Düşmanların müttefik olduğu en iyi arkadaşının en kötü kabusuna dönüştüğü ve hayatta kalmaya çalışmanın en ölümcül oyun olduğu bir görev.

2005 ABD, İngiltere, İsviçre film 1 saat 36 dk sürüyor. IMDB Puanı: 4.7

Film, Star TV'de 20:20'de başladı.

İyi seyirler.

0

Gözlerimi de Al

Published at 19:30 in ,

Babamın kumandasından bugün bir dıram filmi izleyeceğiz. Gözlerimi de Al.

“Take My Eyes” 39 ödül almış ve 17 ödül adaylığı olan bir film. Kocasından dayak yiyen bir kadının oğluyla evden kaçarak yaşamay çalışmasını ve kocasının kendisini affettirme çabasını anlatan aile için şiddeti gözler önüne seren bir film.

Filmde, Luis Tosar, Candela Pena, oynuyor.

2003 İspanya yapımı film 1 saat 56 dk sürüyor.

Film, TV 8'de 21:15'de yayınlanacak.

İyi seyirler.

0

Soygun

Published at 20:30 in ,

Babamın kumandasından bugün bir soygun filmi izleyeceğiz. İsmi televizyon kanallarında Soygun olarak, sinemalar.com'da ise Vurgun olarak geçiyor.

Büyük işlerde görev alan profesyonel hırsız Joe Moore’a iş getiren Bergman ,elmas soygunundan düşen payını Joe’ya vermez.Niyeti Joe’yu son bir soyguna ikna etmektir.Mükemmel planlanmış bu son büyük işe;duygular,ihanet,güvensizliğin karışmasına rağmen soygun nasıl sonuçlanacaktır?

Filmde, Gene Hackman ve Danny De Vito oynuyor.

2001 yapımı film, Cine 5'te 21:00'de başlayacak.

İyi seyirler.

0

İskoçyalı 4: Son Savasçı

Published at 19:37 in , ,

İskoçyalı 4: Son Savaşçı



Babamın kumandasından bugün yine televizyonda ilk kez yayınlanacak olan bir bilim kurgu izleyeceğiz. İskoçyalı 4: Son Savasçı.

Connor ve Duncan McLeod 15.Yüzyıl İskoçya'sından günümüz New York'una bir zaman yolculuğu yapar. Bu kez düşmanları Connor'ın karısı Heather'ın ölümünden sorumlu Jacop'tur. O Connor'un sonsuz hayatını mahvederken, yardımcısı Kate de, kendisi istememesine rağmen ona ölümsüzlük veren Duncan'dan intikam almaya çalışmaktadır.

Filmde, CHRISTOPHER LAMBERT, ADRIAN PAUL ve BRUCE PAYNE oynuyor.

2000 ABD yapımı film 1 saat 27 dk sürüyor. IMDB Puanı:4.3

Film 19:50'de KanalTürk'te başlayacak.

İyi seyirler

0

Mogadishu-Cine 5'te

Published at 21:18 in

Babamın kumandasından bugün televizyonda ilk kez yayınlanacak bir dram izleyeceğiz. Mogadishu.

Yıl 1968 öğrenci protestoları dünyanın her yerinde sürmekteyken KOF’ta saldırgan girişimlerin sayısı gittikçe artmış ve aşırılık boyutuna ulaşmıştı. KOF adı verilen Kızıl Ordu Fraksiyonu, devlet yapısında radikal değişiklikler yapılmasını istiyordu. Bu teröristlerin amaçlarına ulaşabilmek için kullandıkları adam kaçırma ve öldürme suçlarının sayısı gün geçtikçe arttı öyle ki , sonunda bir numaralı halk düşmanı ilan edildiler. 1972 yılında KOF’un yöneticileri hapishaneye gönderildiler. Bu esnada KOF’un ikinci kuşağı adı verilen grup onları özgürlüklerine kavuşturabilme umutlarını asla kaybetmemişlerdi. Silahlı mücadeleye devam edebilmek için güney Yemen’de eğitim sürecinden geçtiler ve terör dalgası Lufthansa’nın 181 no’lu uçağını kaçırmalarıyla zirveye ulaştı..

2008 ~ Almanya, Fransa yapımı film 1 saat 30 dk sürüyor.

Film Cine 5'te 21:15'de başlayacak.

İyi seyirler.

0

Yeter-KanalTürk'te

Published at 18:40 in ,

Yeter



Babamın kumandasından bugün bir gerilim filmi izleyeceğiz. Yeter.

Garson olarak çalışan Jennifer Lopez hayatının aşkıyla tanıştığını düşünerek evlenir ve ondan bir kız çocuğu dünyaya getirir. Eşinin bir metresi olduğunu öğrenince ve baskıcı tutumlarından sıyrılmak için bebeğiyle kaçar. Ancak zengin olan koca bebeği almak için her şeyi deneyecektir. Lopez de bu durumdan kurtulmak için yakın dövüş dersleri alarak eşini öldürme planı hazırlar.

2002 ~ ABD yapımı film 1 saat 54 dk sürüyor. IMDB Puanı: 5

Film, KanalTürk'te 22:00'de başlayacak.

0

Av Partisi

Published at 19:46 in ,

Av Partisi




Babamın kumandasından bugün bir macera filmi izleyeceğiz. Av PartisiYıllar boyunca bir savaştan diğerine koşturarak savaş muhabirliği yapmakta olan gazeteci Simon Hunt, Bosna savaşı sırasında yaptığı bir canlı yayın esnasında kendisini kaybeder. Bundan sonra kariyeri tepe taklak gitmeye başlarken, uzan zamandır kameramanlığını yapmakta olan Duck’ın durumu ise tersine işlemeye başlar. Ancak Duck, yıllar sonra Bosna’ya geri döndüğünde eskiden yaptığı atılgan savaş kameramanlığını hatırlar.

Filmde, Terrence Howard, Richard Gere ve Diane Kruger oynuyor.

2007 ~ ABD, Bosna-Hersek, Hırvatistan yapımı film 1 saat 43 dk sürüyor. IMDB Puanı: 7.0

Film TV 8'de 21:15'de başlayacak.

0

Matrix Revolutions

Published at 18:40 in , , ,

Matrix Revolutions



Babamın Kumandasından geçtiğimi iki haftadır izlediğimiz üçlemenin son filmi olan Matrix Revolutions'ı izleyeceğiz.

Artık sahip olduğu gücü kendinden emin bir şekilde sergileyen Neo, insanüstü özelliklerle donatılmış olduğunun ve iletişime geçtiği her şeyin şifresini çözebilen üstün yeteneğinin farkına varıyor.Bununla birlikte hayatta kalmaya çalışan insanoğlu, tüm insanlığın geleceği için birer birer Matrix’e karşı gelmeye başlıyor. Başkaldıranların sayısı arttıkça makinalar dünyada son kalan gerçek şehir olarak kabul edilen, insanlığın direniş merkezi Zion’a saldırıyor.

Başrol oyuncularını daha önceki içeriklerden bakabilirisiniz.

2003 ABD, Avustralya yapımı film 2 saat 15 dk sürüyor. Sürekli düşüşe geçen IMDB Puanı ise; 6.5

Film 21:45'te KanalTürk'te yayınlanacak.

İyi seyirler.

0

Elmas 13

Published at 20:42 in ,

Babamın kumandasından bugün televizyonda ilk kez yayınlanacak bir macera filmi izleyeceğiz. Elmaz 13.

Bir polisin en yakın arkadaşının şehrin en büyük uyuşturucu kaçakçısı olduğunu öğrenmesi ve gelişen macera dolu olaylar..Bir çok arkadaşı vardır fakat o sadece 1 kişi ile çok samimidir.Samimi olduğu arkadaşının da şehirde aranan çok ünlü bir eroin kaçakcısı olduğunu öğrenince hayatında çeşitli değişiklikler olur. Şimdi ne yapmalıdır? Temposu yüksek , her bölümünü merakla izleyeceğiniz macera dolu bir film.

Filmde, Gérard Depardieu, Olivier Marchal, Asia Argento oynuyor.

Film 2009 yapımı.

0

Küçük Balık

Published at 21:10 in , ,

Babamın kumandasından bugün bir dram filmi izleyeceğiz. Açıkcası konusu itibariyle yine iç sıkıcı filmlerden biri gibi geldi. Ama nedense benim içimin sıkılıdğı filmler hep ödül almıştır:) Küçük Balık.

Cate Blanchett'ın oynadığı bu dram ve gerilim filmi, uyuşturucu bağımlılığından kurtulan bir kadının kendi hayalleri için temiz bir hayata başlayacağı sırada eski sevgilisi tarafından para ile kandırılınca kendisini yine eski kötü günlerin içinde bulmasını anlatıyor. Filmin diğer oyuncuları: Sam Neill ve Hugo Weaving oynuyor.

2005 Avustralya yapımı film 1 saat 54 dk sürüyor. IMDB Puanı: 6.4

Film, TV8'de 21:15'de başlayacak.

İyi seyirler.

0

Kusursuz Cinayet

Published at 18:46 in , ,

Babamın kumandasından bugün muhakkak hepimizin birer kez izlediği bir film izleyeceğiz. Kusursuz Cinayet.

Karısı tarafından aldatılan bir adamın gerek kıskançlık gerekse karısının mal varlığına konma düşüncesiyle hazırladığı zeka dolu ölümcül planı anlatan gizemli bir film. Film de aldatılan adama mı yoksa aldatan kadına mı acıyacağımı bilemedim. Filmin eski olduğunu düşünürsek şimdi karar vermek daha kolay olacak sanırım.

Filmde, ünlü aktör Michael Douglas, Gwyneth Paltrow ve Viggo Mortensen oynuyor.

1998 ABD yapımı fil 1 saat 46 dk sürüyor. IMDB Puanı:6.4

Film KanalTürk'te 21:45'de başlayacak.

İyi seyirler.

0

Kızıl Nehirler

Published at 18:35 in , ,

Kızıl Nehirler



Babamın kumandasından bugün bir polisiye gerilim filmi olan Kızıl Nehirler'i izlyeceğiz. Jean-Christophe Grangé'ın ilk kitabı ona Kızıl Nehirler, bir hayli ses getirmişti, sütüne Kurtlar İmparatorluğu'da filme alınmıştı. Onunda başrol oyuncusu Kızıl Nehirler'de oynayan Jean Reno idi.

Görevini yaparken uyguladığı sertlikten dolayı bir taşra görevine sürülen tecrübeli polis müfettiği Niemans ile genç yardımcısının korkunç şekilde işlenmiş seri cinayetleri çözme çabası olayların giderek karmaşıklaşmasıyla içinden çıkılmaz bir hal alır.

2000 Fransa yapımı film 1 saat 46 dk sürüyor. IMDB Puanı: 6.8

Film KanalTürk'te 22:00'de yayınlanacak.

İy seyirler.

0

Anestezi-Star'da

Published at 19:09 in , ,

Anestezi



Babamın kumandasından bugün muhteşem bir gerilim filmi izleyeceğiz. Anestezi.

Clay (Christensen), geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında 'anestezik fakındalık' adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak şekilde uyanıktır, operasyonu tüm acısıyla hissedebiliyordur ancak yine anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki gösteremeyecek şekilde paralize olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur.
Clay'in genç karısı Sam (Alba), ameliyat sırasında hayati kararlar vermek zorunda kalırken, Clay'de kendi zihni içinde tekinsiz bir yolculuğa çıkar.
İlk kez yönetmen koltuğuna oturan Joby Haroldun imzasını taşıyan bu gerçeküstü psikolojik gerilim; şimdiden Memento ve Sixth Sense ile karşılaştırılıyor.

Jessica Alba, Hayden Christensen ve Terrence Howard oynuyor.

2007 ABD yapımı film 1 saat 24 dk sürüyor. IMDB Puanı: 6.5

Film, Star'da 21:45'de başlayacak.

İyi seyirler.

0

Uç Noktalar-KanalTürk'te

Published at 20:12 in

Babamın kumandasından bugün bir gerilim filmi izleyeceğiz. Uç Noktalar.

New York’un en kalabalık hastalerinden birinde evsiz bir adam garip semptonlar göstererek ölür. Bu ölüm kimsenin dikkatine çekmezken Dr. Guy Luthan bu garip ölümden kuşkulanır ve konuyu araştırmaya başlar. Tuhaf ölümlerin arkasında gerçek bir profesyonel vardır. Bu kişi tıp araştırmaları konusunda herkesin önünde saygıyla eğildiği Dr. Lawrence Myrick’dir.

Film de, Hugh Grant, Gene Hackman ve Sarah Jessica Parker oynuyor.

1996 ABD yapımı film 1 saat 58 dk sürüyor. IMDB Puanı: 5.9

Film, KanalTürk'te 22:00'de başlayacak.

0

Matrix-Reloaded-KanalTürk

Published at 18:41 in , , ,

Matrix Reloaded



Babamın kumandasından bugün geçtiğimiz hafta ilk filmini izlediğimiz Matrix'in ikinci filmi olan Matrix Reloaded'ı izleyeceğiz.

Makineler son derece önemli bir bilgi edinmiş ve insanların özgürce yaşayabildikleri tek ve son şehir olan Zion’un yerini öğrenmişlerdir. Bu şehri ortadan kaldırmak için buraya ahtapota benzer yaratıklardan binlercesini göndermeye karar verirler. Neo ve arkadaşları bunu engellemek için makinelerin dünyasının tüm sırlarını bilen “Anahtarcı”yı bulmaları gerekir. Ama bu kolay değildir çünkü Anahtarcı, ustaca bıçak kullanan ve hayalet gibi yok olup tekrar ortaya çıkan “İkizler” adlı yaratıklar tarafından korunmaktadır. Bu arada Ajan Smith de kendini geliştirmiş, virüs gibi klonlanmayı öğrenmiştir...

2003 ABD yapımı film 1 saat 48 dk sürüyor. IMDB Puanı: 7.1.

Film, KanalTürk'te 21:45'de başlayacak.

İyi seyirler.

0

Cehennem Uçuşu-Tv'de ilk

Published at 18:13 in ,

Babamın kumandasından bugün televizyonda ilk kez yayınlanacak olan ve başrol oyuncusuna bir türlü ısınamadığım ancak babamın hayranlıkla izlediği Steven Seagal'in oynadığı bir macera-aksiyorn filmi izleyeceğiz. Zira bu adamın oynadığı her film ayrı bir aksiyon. Cehennem Uçuşu.

John Sands, Amerika Hava Kuvvetleri’nin gizli servisi için çalışan bir ajandır. Servis için hassas operasyonlar için görevlendirilmektedir. Üstleri fazla bilgiye sahip olduğunu düşünüp onu bir şekilde hapse atarlar. Özgür olabilmek için yapması gereken gizli servise ait özel bir bomba uçağını geri getirmektir. Fakat teröristler uçağı bulmuş ve uçağa biyolojik silah başlıkları takmışlardır.

2007 ABD yapımı film 1 saat 38dk sürüyor. IMDB Puanı: 3.4

Film, Star'da 23:00'te başlayacak.

İyi seyirler.

0

Tehdit -KanalTürk'te

Published at 18:44 in ,

Babamın kumandasından bugün bir aksiyon filmi izleyeceğiz. Tehdit.

Afrika'da bir köyde, bir virüs salgın hastalığa yol açar. Virüs yok edilemeyince, virüslü insanlar yok edilir. Ancak virüsü taşıyan bir maymun, yakalanır ve satılmak üzere ABD'ye gider. ABD'de bir kasabanın virüse yenik düşmesiyle kasaba karantinaya alınır. Ve virüse karşı alınabilecek iki önlem vardır: Ya kasaba imha edilecek ya da ilaç geliştirilecektir.

Filmde, DUSTIN HOFFMAN, RENE RUSSO, MORGAN FREEMAN ve KEVIN SPACEY oynuyor.

1995 ABD yapımı film 2 saat 7 dk sürüyor. IMDB Puanı: 6.4

Film, KanalTürk'te 21:45'de yayınlanacak.

0

Yalan Beyanlar Atv'de

Published at 17:56 in ,

Babamın kumandasından bugün bir gerilim filmi izleyeceğiz. Yalan Beyanlar ya da şimdiki çevirisiyle Aldatmaca.

Diane (Peta Wilson) ve Rand’in kaygısız süren ideal hayatları, Rand’in en iyi arkadaşı Mitch onları dolandırınca kabusa döner. Saygın bir yazılım şirketinde mali işler müdürü olarak çalışan Rand, şirketin hazinesinden gizlice ve yerine koymak üzere, milyonlarca dolar borç almıştır. Mitch ise bu parayı kendi zimmetine geçirerek ortadan kaybolmuştur. Bu utançla ve borçla yaşamayı kendisine yediremeyen Rand, güzel Diane’i tonlarca sıkıntıyla baş başa bırakarak intihar eder. California’ya ailesinin yanına gitmeye karar veren genç kadın, arabası yolda arızalandığı ve tamir ettirecek parası olmadığı için, Midland’da küçük bir restoranda garson olarak çalışmaya başlar. Tam da tüm hayattan umudunu kesmeye başladığında, restoranda Mitch’i görür. Başına gelen her kötü şeyin sorumlusu olan bu adi dolandırıcıdan intikam almalı, tek başına adaleti yerine getirmelidir. Bu kedi fare oyununda, av bu kez avcı olabilecek mi?

2004 ABD, Kanada yapımı film 1 saat 35 dk sürüyor.

Film ATV'de 23:10'da yayınlanacak.

0

Matrix-KanalTürk'te

Published at 19:08 in , , , ,

Matrix



Babamın kumandasından bugün aslında hepimizin birer kez izlediği bir bilimkurgu izleyeceğiz. Matrix.

Bir bilgisayar programcısı olan Thomas Anderson aynı zamanda Neo nickname'li çok usta bir "hacker" dır. Ancak siyah takım elbiseli ve gözlüklü adamların yakın takibindedir. Bu takibin nedenini ise karşılaşacağı Morpheus'dan öğrenecektir. Neo, birden kendini Morpheus'un anlattıklarına güvenmek zorunda kaldığı büyük bir komplonun içinde bulacaktır. İçinde yaşadığımızı sandığımız bu dünya tamamiyle aldatıcıdır. Tüm insanlık aslında uzaydan gelen yaratıkların köleleridir. Neo, Trinity ve Morpheus'un da yardımıyla kendilerini bu düzeni yıkmaya adayan bir grubun içine katılır.

Film de KEANU REEVES, LAURENCE FISHBUNRE, HUGO WEAVING, CARRIE-ANNE MOSS ve JOE PANTOLIANO oynuyor.

1999 ABD yapımı film 2 saat 26 dk sürüyor. IMDB Puanı: 8.7

Film KanalTürk'te 22:00'de yayınlanacak.

0

Silmi Adası Cine 5'te

Published at 18:05 in




Babamın kumandasından bugün bir aksiyon filmi izleyeceğiz. Silmi Adası.1968'de, Kuzey Koreli özel bir birlik, Güney Kore başkanına suikast düzenlemek için bu ülkeye sızdı. Başarısız olmalarına rağmen, Güney Kore hükümeti, Kuzey Kore lideri Kim Il-sung'un öldürülmesi amacıyla, suçlulardan oluşan özel bir cinayet birliği kurdu. Silmi Adası, kaderleri hükümetlerinin elinde olan bu eski mahkûmları izliyor. Gerçek bir olaya dayanan ve Güney Kore'de yapılan en pahalı filmlerden biri olan bu çarpıcı aksiyon filmi, ülkesinde on milyondan fazla izleyici topladı.
Yönetmen:Woo-Suk Kang
Oyuncular: Jeong-heon Lee , Jun-ho Heo , Kyung-gu Sol , Seong-jin Kang , Shin-il Kang

2003 Güney Kore yapımı film, 2 saat 15 dk sürüyor. IMDB Puanı:7.2

Film, Cine 5'te 20:45'de yayınlanacak.

İyi seyirler.

Related Posts with Thumbnails